سامانه برگزاری آزمون غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی ایجاد می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۴۲۴
معاون سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی:

سامانه برگزاری آزمون غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی ایجاد می‌شود

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در حال آماده سازی سامانه‌ای برای برگزاری آزمون متمرکز غیرحضوری هستیم که شیوه‌نامه و دستورالعمل اجرایی آن به واحد‌های استانی اعلام خواهد شد.

سامانه برگزاری آزمون غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی ایجاد می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری آزمون‌های متمرکز نیم سال دوم ۹۹-۹۸ این دانشگاه به صورت غیرحضوری خبر داد.

وی گفت: براساس مصوبه جلسه مورخ ۲۵ خرداد ۹۹ هیئت رئیسه این دانشگاه و با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، مقرر شد آزمون‌های متمرکز پایان نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ به صورت مجازی و غیر حضوری در زمان‌های تعیین شده قبلی (۱۱لغایت ۱۷ مرداد) برگزار شود.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: لذا واحد‌های استانی و مراکز آموزشی باید در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های لازم را به مدرسان و دانشجویان انجام دهند.

وی افزود: به منظور فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم در حال آماده سازی سامانه‌ای برای برگزاری آزمون متمرکز غیرحضوری هستیم که شیوه‌نامه و دستورالعمل اجرایی آن متعاقبا به واحد‌های استانی اعلام خواهد شد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
سلام عرض ادب و احترام
با توجه به راهنمایی در متن تا الان نتوانستم به کلاس ورود کنم
جسارتا اگر راهنمایی و یا سایت مناسب تری در اختیار دارید معرفی بفرمایید .
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار